Accomodation

Det er gode overnattingsmuligheter på og langs Hardangervidda enten du foretrekker å bo ute i naturen, i komfortable hytter eller på hotell. 

Foto: Håkon Nordby

Foto: Håkon Nordby

Mange foretrekker å vandre innover vidda med telt og sovepose og slå leir der de måtte finne et passende sted. Området Kalhovd - Mårbu er flott og variert med fine fiskevann og gode forhold for å campe.

Rauland

Ønsker du å bo i hytte eller leilighet kan Rauland Feriesenter være et godt alternativ. Her finnes både moderne laftehytter og leiligheter med god utsikt ut mot Hardangervidda.  Rauland Høgfjellshotell tilbyr leiligheter og rom og er åpent både sommer, høst og vinter.  Raulandsfjell tilbyr overnatting med bl.a. kort vei til Falkeriset - en av de kjente turperlene i området.

Med base i Rauland har du kort kjøreavstand til alle attraksjonene i Fjell-Telemark og langs Hardangervidda. 

Se visitrauland.com for inspirasjon og feriepakker.

Rauland Multer

Foto: Hans-Petter Teigen

Rjukan 

På Rjukan finner du alt fra koselige små hytter i Rjukan Hytteby - til store og komfortable fjellhytter ved Gaustatoppen. 

Skal du besøke Gaustatoppen til fots, på ski eller med Gaustabanen, så er også Gaustablikk et perfekt sted å overnatte. Her kan du velge mellom hotellrom, leiligheter eller hytter.

Besøk visitrjukan.no for mer inspirasjon og gode tips.